Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Noul tip de ptzipoanca.

Pe langa numeroasele tipuri de pitzipoance ce isi scot cornitele pe strazile patriei am descoperit inca o rasa. Rasa al dracului ce mai. Ea e pitzipoanca contra. Daca tu ai mergi in spatele ei pe totuar va avea grija sa isi posteze curu’ fix cat sa nu ai tu nici un culoar sa treci.

Daca esti la Cinema si ai bilet la mama naibii in mijlocul randului, ea n-o sa te lase sa treci ca nu lasa toti fraierii sa trece de ea. Pai a vazut ea la teveu ca daca bei un Red Bull ajungi la locul tau pe sus. Si tot la teveu a vazut ea ca se poarta cercelu’n fund asa ca ea sta acum intr-o pozitie asemanatoare cu cacatul la veceurile publice…alea fara scaun.

Nu ai voie sa ii propui ceva pitzipoancei contra. Va fi mai mult decat satisfacuta sa iti desfiinteze orice gand pe care l-ai avea. „Auzi, nu vrei sa ne luam o masina?” ” Pisyiyiyi, shtii k nu-mi place s t vad asha jegos si fara nicio haina din mallll, da knd m gandesk k o s iti iei o Dacie de aia la mana a doua mai bine merg cu tine pa jos.”

Nici sa o futi nu-ti da voie ca ea are orgoliu’. Si cand n-are orgoliu’ atunci se baga sentimentele. Si atunci tu ramai cu oole umflate. De suparare. Si de oftica. Si de abstinenta. Si pentru ca n-ai destul bani sa te duci la curve. De fapt n-ai destui bani sa faci o l.ba. Una d-aia trista rau.

Si atunci ramane sa te desparti de ea. Dar ea miroase fraierii si daca nu e combinata cu ei. Ca ea e fatha deshteapta si versata. Nu c-ar sti ce inseamna. Cand se baga in autobuz radaru’ ii indica doi fraieri in picioare la usa din mijloc. Se duce la ei si din viteza ii stafideste unuia toate degetele de la picioare cu tocul. Apoi sa intoarce si isi cere scuze ” Auzi tarane..scuza-ma bah”.

A, si daca vi se pare ca ea se aseamana cu celelalte pitzipoance atunci trebuie sa stiti ca ea e un fel de mama lor. Ea a trecut de la hi5 la facebook. De la Versace la LV. De la p.la s-a mutat la dick. Ea are destula experienta cat sa nu lase pe nimeni sa ii taie calea. Doar pe la spate e abordabila.

V-am tzucat si ..spuneti NU DROGURILOR.

Reclame

Comments on: "Noul tip de ptzipoanca." (2)

  1. deci pur si simplu ador chestiile astea:X

  2. numi dai te roooog frumos id tau;;)?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: