Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Cocalaria se mosteneste

Cel putin asta e parerea mea de privitor din afara sferei. Ca prostia nu numai ca circula si se amplifica, dar se si mosteneste. Daca ai o mama cu tate de silicon si cu curu asemanator Groapei Marianelor, probabil ca nu o sa ajungi vreun sef la Microsoft ci o sa sugi (dupa caz) ce poti ca sa iti permiti ultimu’ trend.

Pentru ca peste tot lumea se multiplica. Unu plus Una egal Copil. Daca ne gandim ca exista destule situatii in care acea una e tipul de femeie pe care a-i iubi-o doar cu gura inchisa si ca acel Unul e genul care are muschi si pe creer (nu creier!) probabil ca nici copilu’ ala nu o sa ajunga sa faca prea multi purici cu creierul.

Si nu e nevoie sa ma credeti pe cuvant. ganditi-va doar cate slifosite exista pe lume…Si nici macar nu sunt toate frumoase. Unele sunt urate, altele sunt stirbe, unele au ramas fara un ochi, iar altele fara creier. Chiar credeti ca au de ce sa fie intepate? Nu au. dar s-a mostenit din mosi stramosi si s-a amplificat in asa hal incat ea n-are de gand sa accepte o p..a daca n-are dolari lipiti cu super glue de ea.

V-am tzucat si…apuneti DA DROGURILOR.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: