Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Superstitii.

Am fost procreat si crescut la tara. Un mediu care, datorita babelor, mosnegilor si multitudinii de matze negre e un mediu propice pentru dezvoltarea superstitiilor. Si asta pentru ca e greu ca un taran simplu, cu mentalitatea lui de om cu sapa sa realizeze ca e practic imposibil sa te deoache vreo matusha binevoitoare, dupa care sa-ti rupi piciorul in vreo groapa si sa-ti frangi gatul de la yoga. Iar daca asta se intampla este pentru ca esti tu retardat. baba nu are nici o putere mistica asupra ta.

Ce e ciudat insa este faptul ca, desi negam orice implicare a superstitiilor in viata noastra, fiecare avem cel putin una. Unii nu trec pe sub scari (in schimb prefera sa-l darame pe cel cu scara ca sa ii salveze pe ceilalti), altii nu se spala pe dinti in zilele impare (unii nu se spala, chiar daca nu sunt superstitiosi), in timp ce mai toate babele iti trag o flegma buna dupa ce te complimenteaza, ca sa asigure norocul.

Si pana la urma, de unde mama naibii e si chestia asta sadita in CRBL-ul babelor? Nu am nevoie sa iti scuipi plamanii pe mine, prefer sa fiu deocheat. Nu e ciudat ca zeii ghinionului infrang orice alta forta, dar se opresc in fata unei flegme? Pentru femeile in etate e perfect logic.

In incheiere, uite-asa de draci, o sa caut pe gugal toate superstitiile posibile, iar apoi o sa incerc sa traiesc o singura zi respectandu-le. Ma indoiesc ca o sa imi fie usor. mai ales ca am o matza neagra acasa.

V-am tzucat baii!

Anunțuri

Comments on: "Superstitii." (1)

  1. Iti asigur eu cazarea, ingrijirea, dragalirea, matzairea &co pt pisu negru in ziua respectiva 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: