Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

E jale mare fratilor…Oficial m-am apucat de fumat. Si mai oficial este ca nu am bani de tigari.Si mai presus de toate a venit vacanta asa ca trei saptamani cat stau acasa nu pun gura pe tigara decat rar.

Si mi-e ciuda ca nu am putut sa ma apuc de fumat cand tigarile erau inca 5 lei pachetul si puteai sa iti permiti sa tragi in tine un fum. Acum daca vreau sa fumez kent trebuie sa scot 9 lei din buzunar, care la „pensia” mea de 50 de lei pe saptamana inseamna al naibii de mult.

Asa ca o sa trec pe „underground” si o sa cumpar si eu tigari de la bisnitari. Chit ca vin din Moldova. Si cica is si tari cu draci. Dar macar dau 5 lei pe un pachet de winston, nu 8 cum ar trebui sa dau intr-un magazin normal…E ca si cum ai fute o curva obosita, plictisita dar buna de ”   ” in locul uneia proaspete, sigilate…Rezultatul e acelasi, numai ca ramai cu bani mai multi in buzunar.

Si aia care mai cititi pe aici si care ati fost sau sunteti in liceu stiti ca e o adevarata arta sa te eschivezi de a da tigari la altii. Pentru ca atunci cand ajungi la locul de fumat ai doua roluri posibile : ori esti donator, ori esti cersetor…si daca da naiba sa fii donator si scoti din haina un pachet plin atunci poti sa spui ca ai belit matzu urat de tot. Te chelesc baietii de n-ai aer, plus ca daca indraznesti sa ceri in ziua aceea o tigara primesti „Scoate-ti din pachet…”, iar daca insisti ca ai ramas fara tigari, urmatoarea vizata e maica-ta ca toti sfintii ce o inconjoara.

Iar pentru cine e curios de ce m-am apucat de fumat, poate sa afle ca asa am vrut eu, ca am fost constient ca imi omor plamanii cu treaba asta si ca am ales sa mor un pic mai tanar, decat sa ajung la 80 de ani un debil de mosneag care mananca cu paiu’.

Va pupa eu !

Reclame

Comments on: "M-am apucat de fumat…oficial…" (1)

  1. Nu ai minte, si chiar deloc… sa te apuci de fumat „oficial” si sa te jelui ca nu ai bani.. sa spui ca cauza ca „asa am vrut eu” si plus „am fost constient ca imi omor plamanii cu treaba asta si ca am ales sa mor un pic mai tanar” .. vei vedea ca peste un timp oarecare, poate si 40 ani, vei vrea sa fii acel „mosneag debil de 80 ani care maninca cu piu’ ” in loc de faptul ca mai ai de trait juma’ de an, si acela in centrul pneumologic.. poate acum cuvintele mele o sa’ti para naive, dar cind vei iti va mai veni ” un bot de minte in cap” o sa casti gura si o sa incerci sa’ti musti coatele, dar disperat vei vedea ca nici asta nu poti..
    Apropo, treaba cu ajunsul la „un loc de fumat” in cadrul liceului, „donator si cersetor”, cine naiba crezi ca o sa ti’o inteleaga, cei ce in viata lor nu au pus nici mina pe tigara si bricheta inafara cind tata roaga sa i le aduca? sau ai multi fumatori activi p’aicea, care citesc blogul..

    P.S. nu iti dau sfat sa lesi fumatul, singur ti’l vei da 😉 credema ca am ajuns si yo, nu’i usoara treaba sa te lasi de vicii .. Good luck !! and Happy New Year! doare ajun de Anul nou 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: