Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Am vazut astazi un reportaj pe CNN, prin care eram denumiti plastic, una din cele mai sarace tari din Europa. Punct. Degeaba ne cacam pe noi ca avem traditia, suntem printre cele mai muncitoare popoare…suntem vai de mama noastra…suntem europeni cu numele si cu cateva valori ce ne reprezinta peste hotare.

Degeaba vrem sa fim ca America, cand pana si Albania rade de noi…Uitati mai jos de ce nu o sa ajungem niciodata ca americanii.

Asta e exemplul perfect al politistului roman. Nu spun ca nu sunt si multi politisti model in tara noastra. Ba sunt. Dar imaginea, per total a Politiei Romane e asta.

Puteam sa aleg un alt video…dar asta e cel mai reprezentativ pentru politistii americani. Te fugaresc pana nu mai poti si dupa aia iti fut si o mama de bataie, doar ca sa se asigure ca ti-ai bagat mintile in cap. In stilul asta, iti este si frica sa mai furi, sa mai omori, sa mai violezi. Iar tara devine automat mai buna.

Vedeti, nu e diferenta de bani, ci e diferenta de mentalitate. Asta e mentalitatea romanului, un fel de lasa-ma sa te las. In timp ce americanii isi fac treaba si si-o duc pana la capat orice s-ar intampla.

In final vreau sa vedeti ceea ce ar trebui sa fie imnul national :

Va pupa eu !

Anunțuri

Comments on: "De ce nu o sa fim niciodata ca americanii…" (2)

  1. Om bun
    termina moda prostiei, daca America este idealul tau dute afara si dati cateva palme peste fata apoi spunei prietenului ca nu ai minte si numai scrie pe saitul asta. Suntem noi mai diferiti de altii dar ai gasit si tu model,,, mama prostiei, ce face televizorul din tine .

  2. Om bun…da-mi doua motive pentru care ar trebui sa nu te cred inapt. Te rog eu frumos, data viitoare cand ai de gand sa mai scrii vreun comentariu abtine-te pana cand reusesti sa ii dai un sens. Si ca sa iti raspund si la obiect…DA, America mi se pare extraordinara in comparatie cu Romania. Nu uita ca acolo e Microsoft…al carui produs il folosesti cand comentezi. In timp ce noi avem Dacia…si pe Boc…aaa, si se scrie „nu mai scrie”..nu „numai scrie”. Dar e greu romana. Te salut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: