Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

7 metode de a avea fetita.

O alta nebunie peste care am dat in timp ce cautam nu stiu ce pe net. Un manual extrem de util pentru femeile care n-au ce face, sau pentru cuplurile extrem de disperate. Nu vreau sa se supere nimeni pe mine…dar din ce scrie aici, majoritatea baietilor sunt realizati prin metoda capra (ca misionarul e luat), in apropiere de craciun.

Metoda pozitiei

 Pentru a face fetita, statisticile au aratat ca cei care au conceput in pozitia misionarului (barbatul deasupra femeii) au avut in cel mai mare procent fetite. Explicatia consta in faptul ca, adoptand aceasta pozitiile, spermiile ajung in contact cu mediul acid vaginal care le distruge in special pe cele Y, fiind mult mai sensibile la mediul acid, rezistand cele cu cromozom X.

 Metoda orgasmului

 Tot statisticile au demonstrat ca femeile care isi amana orgasmul sau il inhiba total au sanse mari de a face fetita. Explicatia consta in faptul ca femeia elimina in timpul orgasmului substante ce neutralizeaza aciditatea secretiilor vaginale, astfel sunt sanse mai mari ca spermatozoizii Y sa reziste (altfel acestia mor primii pentru ca sunt mai sensibili la mediul acid, rezistand cei X).

 Barbatul nu are voie la abstinenta

 S-a demonstrat ca abstinenta barbatilor cu cel putin 7 zile inainte de conceptie creste foarte mult sansa de a avea baiat. Aceasta pentru ca, prin abstinenta, numarul cromozonilor Y creste foarte mult. Astfel ca, in luna conceptiei, contactele sexuale trebuie sa fie numeroase daca vreti sa aveti o fetita.

 Barbatii trebuie sa se fereasca de frig

 Spematozoizii in general nu rezista la temepraturi crescute, motiv pentru care testicolele coboara in scrot, unde temperatura este inferioara celei corporale. Tocmai din acest motiv barbatii care nu au testicolele coborate (sau unul din ele) risca sa fie inferitili pentru ca spermiile lor nu sunt viabile sau nu se maturizeaza. Insa nu-i nevoie de o caldura atat de mare pentru a face fetita. Totusi mediile calde sunt propice, caci spermiile Y, fiind mai sensibile, mor primele, barbatul ramanand cu mai multi spermatozoizi X. Corelatia dintre caldura si sexul copiilor a reiesit si din observatiile conceptiilor unor anumite clase de munca: brutarii, taximetristii, soferii de tiruri si barbatii care lucreaza in medii calde concep in special fetite.

 Metoda alimentatiei

 Influenta alimentatiei asupra sexului copilului a fost observata intai in randul animalelor, un cercetator observand ca daca isi hraneste pestii din acvariu cu hrana ce contine mai mult potasiu, pestii care se nasc sunt masculi, iar daca ii hraneste cu hrana bogata in magneziu se nasc mai multe femele. In randul oamenilor, femeia care manaca mai mult sarat naste baiat (sodiu), dar daca are o alimentatie saraca in sodiu (fara sare) si mai bogata in calciu si glucide (cartofi, branza de vaca, prune uscate, linte si paine fara sare) are sanse mai mari de a naste fetita.

 Anotimpurile calde

 Se pare ca cei mai multi baieti sunt conceputi in anotimpurile reci si cele mai multe fetite in cele calde. Cercetatorii sunt oarecum bucurosi sa vada aceste rezultate ale statisticilor, venind cu explicatia pe care ati citit-o deja mai sus, cum ca spermiile Y sunt mai sensibile si sunt primele care mor la caldura, insa rezista in mediul ambiant mai racoros.

Ma apuc sa caut si manual pentru efectuarea baieteilor…nu de alta, dar ma simt minoritar.

Va pupa eu si…spor la sex !

Anunțuri

Comments on: "7 metode de a avea fetita." (2)

  1. La cat de mult imi doresc fetita as fi in stare sa fac orice :)) chiar si sa urmez ceea ce ai scris aici

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: