Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

O tema de KKT

Stau acum in pat,cu laptop-ul pe brate,ascult radio online. Meditez…

De ce naiba se inventeaza fel de fel de smecherii?: Playstation , GameBoy , iPod , iPhone , iPad calculatoare mai noi si mai performante etc.  De ce tot timpul oamenii tehnicii si-au dorit sa faca fel de fel de frecusuri care usureaza viata oamenilor, care reduce efortul fizic , americanii sunt asa de dezvoltati tehnic , ca si-au esit din pantaloni de atata stat. De ce oameni inainte traiau mai sanatos? Nu erau atatea masini, atatea uzinea , mai faceau lucru fizic. Acum- vrei sa gasesti ceva din istorie ai deschis calculatorul si pornesti asa numitul motor de cautare Google si gasesti tot ce vrei,pe cand cu vrio 7-1o ani in urma mergeai pe jos la biblioteca locala .Vrei sa speli o haina ai aruncato in masina de spalat.
De ce nu fac ceva mai folositor ca prostiile de touch scree , iPad etc.? Spre exemplu , sa se faca mini aparate de auzit , ochelari care-si schimba nivelul de vedere manual? De ce nu se produc aparate care sa fie amplasate pe strada sa curete aerul din mediul inconjurator, de ce nu se produce ceva ce ar opri catastrofele mondiale?Toate acestea nu prea folosesc omului, decat sa-l distruga si sa-l faca lenes.
De ce un copil de 8-10 ani ar trebui sa stea in fata unui calculator si sa joace Counter Strike?
De ce eu acum trebue sa scriu pe acest blog, dar sa nu dorm la ora 4:41?

P.S.-fratilor faceti cat mai mult efort , miscativa cat mai mult , iar in cazul ca stati mult in fata calculatorului mergeti la sala macar o data pe saptamana.

dacat urat si sarac , mai bine frumos si bogat by.Joker

Anunțuri

Comments on: "O tema de KKT" (4)

  1. cred ca mai bine scriai gugle,gagal,goagal :)))

  2. poate guugăl?

  3. deja e tarziu sa te gindesti la asa lucruri… foarte multi deja nu pot fara Calculator Mp3 player Mac’Donalds ( cer scuze dac nam scris corect…nu ma alimentez acolo ) si restul prostiilor ce ne invatsa sa stam pe scaun…

  4. Cel putin, mai sunt persoane care-si dau seama, si fac bine [bravo lor] ok calculatorul e ceva normal,, da nu vad ideaea de a face ceva si mai performant

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: