Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

La sat

Stateam la taclale cu Vulpoiu pe mess , vorbeam despre vreme. O vrme de KKT pe timp de iarna, ba ploua ,ba ninge. E frumos cand ninge,dar e oribil cand plua.Mai ales daca esti de la sat,credetima pe cuvant ca nu e placut de loc.
Afara ploua , tu esti la Club , te distrezi , bei , te imbeti si hotarasti sa te duci acasa.Ploua bine e noroi pana la genunchi , tie tii in p*ula (doar eti beat) ai pe tine niste adidasi albi de vrio 75 euro , o geaca alba la fel de scumpa si o perechea de blugi ,cand de o data ai cazut jos,in noroi. Atunci te trezesti putin , si cauti un gard sa ai de ce te sprigini.Dupa ce ai incercat vrio juma de noapte sa ajungi acasa, si inca vrio juma sa te dezbraci , ca nu te poti culca imbracat (e porcos).
A doaua zi , dupa ce te-ai sculat pe la ameaza , cu dureri de cap si cu miros de bautura in camera ,mai vezi ca si hainele tale [noi] arata a dracului , si mai tare te doare capul… Asta nu e tot, te mai pomenesti si cu ma’ta care pe langa durerele tale de cap te mai ia la f*tut.

Asta e partea rea , sa locuesti la sat.  Dar partea buna, e ca aerul e  mai curat, e sanatos, frumos, prieteni multi , si pozne tot atat de multe.

P.S.- Vreau inapoi la sat ;(

decat urat si sarac , mai bine frumos si bogat by.Joker

Reclame

Comments on: "La sat" (4)

  1. tipic pt satele din MD:)):))ooo ce-am mai ras citind articolul asta..mi s-au perindat prin fatza ochilor atiteA intimplari vazute(slava Domnului nu incercate pe propria piele:) )

  2. Sunt sigur ca si in Ro e la fel la sate, la mine in stat era foarte bine, era un sat la 16 km de chisinau, era un sat europian frumos..

  3. eeee dak veni vorba de asta..eu tot de la sat ma trag-un satuk frumushel la frontiera cu Rom.sat mare,cu multe posibilitati de dezvoltare da cu oameni carora cam li-i in p..a de tot ce se-ntimpla pe linga ei si cu o conducere de kkt :((

  4. asa e la orce sa… bag p*la ,, principalul e ca imi place sat,, e liniste, e frumos,,ai tot ce vrei etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: