Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Prostia e molipsitoare

Din cand in cand mai vizitez si eu facebook ,facesmoldova ,odnoklasniki ,hi5 ,site-ri cu cei mai multi utilizatori .Am si cont pe aceste site-ri  ,si ce parere credeti ca am?
Majoritatia utilizatorilor ,incearca sa dea impresia de cocalari ,mentionez „majoritatea” ,si nu incercati sa ma contraziceti ,iar daca cineva ma contrazice ,ar putea sa intre pe MULIGAMBIA si sa vada ciudateniile de poze uploadate de cocalari pe internet.
Baietii-da,da acestea sun jmecherii ,care pozeaza de sus in jos ,de parca i-ar poza cineva din elecopter ,numai ca se vede mana cum tine aparatul de fotografiat. E de dorit cu cealalta mana sa ridici cele 3 straturi de maiouri de pe burta ,asa in cat sa se vada si buricul  ,sau burta plata ca un ecran LSD.
Ai putea sa vezi des poze cu niste pusti de vrio 12-14 ani ,cu sticla de bere sau de vodka in mana. Cel mai intalnite poze la baieti ,sunt alea care incearca sa reprezinte anii  ’90 imbracati in costume sportive ,cu chipiul pe ceafa ,sau un grup de baieti chel cu doua degete desfacute si intinse spre fotograf.

Fetele-originar fetelor ,obligatoriu buzele intinse si incordate ,cu un zambet pana la urechi si cu dintii afara .Sigur ,imi place sa vad o fata draguta ,cu sini buni cu fund bun (dar sa fie aranjata la locul ei) .Nu cu fundu in sus sau inspre fotograf. Recordul moldovencelor si romancelor sunt pozele cu bikinei.
Ador pozele in care se vede un grup de fete care mor de ras de parca fotograful e fara lengerie.
Mai sunt si genul de fete care pozeaza in grup cate doua ,cate trei calare una peste alta … Pozele pitipoancelor de genul care am spus mai sus ,e de dorit sa fie facute intr-un club ,de oarece cum ar mai putea ea sa fie pitipoanca daca pozeaza acasa langa un covor de cel traditional de pe perete ,sau langa toate hainele de pe jos ,sau daca o prinde taticu ca face asa poze?
Au ajuns in ziua de azi minorele sa fie numite Curve , dar cum doriti sa fie numite? Daca ele invata de la niste usuratice de 20-26 de ani cum sa pozeze.

P.S.-eu respect fetele ,si admir pozele dupa originalitate (cata mai multa originalitate) ,pozele facute de pitipoance  si jmecheri sunt pentru pitipoance si jmecheri

Anunțuri

Comments on: "Prostia e molipsitoare" (4)

  1. Ai uitat de marii photoshop-eri care mor dupa Robert Pattinson si se aga in orice poza in locul lui Kristen Stewart (in cazul fetelor) si viceversa ( in cazul baietilor)[este vorba de Twilight] xD pentru cei ce inca nu au inteles…

  2. aga=*baga

  3. „…Acest articol a fost publicat pe februarie 12, 2010 la 4:36 am …”-nici nu stii cind te prinde muza…oricum articolul e bun.

  4. pentru Aurelian – treaba cu photojopul ista care zici tu ,este intalnit mai mult la minorii care abea au dat de farmecul photofunia.com sau ceva de genul ,multe nici nu prea stiu.
    Referitor la – “…Acest articol a fost publicat pe februarie 12, 2010 la 4:36 am …”-nici nu stii cind te prinde muza…” asa=i cand vii dimineata de la munca ,te culci si dormi pana seara la orele 19 ,pe urma nu mai dormi toata noaptea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: