Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

N-avem nevoie de voi !

Stiam ca este lume proasta in lume cu duimul. Si eu sunt inconjurat de atatia ca ma intreb la fiecare pas daca se inmultesc sau daca sunt plasati strategic, cat sa nu scap de ei. Dar au si ei o limita. Imi omoara ei neuronii, dar se opresc, pun frana fiindca realizeaza ca deja sunt penibili.

Dar am citit acum ceva timp o chestie care mi-a dovedit ca nu toti au limita…si ca unii pot face usor exces de zel in a-si dovedi cretinismul.

Era vorba despre un baiat amabil. Unul simplu, care nu se ardea cu baietasii la colt de strada si care isi lua bilet cand se urca in tramvai. Nu vroia sa stea cu frica de controlori la fiecare statie doar pentru a mai salva o cafea. Cum nu avea decat doua statii de mers cu autobuzul, biletul putea fi folosit foarte bine si de altii. Asa ca se da jos baiatul nostru din autobuz si se indreapta spre o fata ce vroia sa urce si ii intinde biletul.

Raspunsul ei? „Mars ma de-aici, crezi ca sunt miloaga ta sa iti iau biletul?” . Si se mai intreaba lumea de ce exista site-uri care rad de fiecare panarama care se viseaza porno star la web-cam. De asta BA ! Ca sa nu mai existe specimene de genul asta care au fost crescute doar in palma, iar acum stau mereu intepate in cur. Pentru ca n-are nimeni nevoie de voi. Pentru ca pot trai foarte bine si fara sa stiu ca am o scroafa in spate care imi scuipa seminte in cap la film.

Si ca dedicatie pentru voi :

Va pupa eu…

Anunțuri

Comments on: "N-avem nevoie de voi !" (2)

  1. Oho cat de tare!!! sunt 100% de acord!

  2. Bloody Mistress said:

    IDEM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: