Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Liber sa nu te speli…

Stau in camin. Poate stiti. daca nu stiati pana  acum, acum v-am pus informatia pe tava. De acum puteti incepe toate comentariile cu „ba tarane!” sau cu „inglodatule”, pentru ca ati avea dreptate. Am pornit din noroaiele satului meu si acum stau bine mersi pe asfaltul orasului.

Pentru cei care au stat la camin in viata lor, stiu ca aici e adevarata libertate. Nu daca stai in casa cu parintii si crezi ca faci ce vrei, fiindca e si casa ta. Nu. Caminul e locul in care afli pentru prima oara ce inseamna libertatea cu adevarat. Libertate sa fumezi, libertate sa bei, libertate sa te distrezi, libertate sa nu te speli…

Aia care apartin ultimei categorii sunt putin mai speciali. Ei actioneaza pe principiul „nu simt, deci nu exista”. Am avut specimene de genul asta acum doi ani, cand stateam cate 5 in camera. Nu era el baiat rau…dar nu puteai vorbi fata in fata cu el nici daca aveai nasul infundat cu ciment. Ajunsesem la un moment dat sa ii mutam patul mai aproape de geam…pana am vazut ca si geamul incepea sa se abureasca de la sine cand se punea baiatul asta in pat.

Norocul nostru ca nu a supravietuit prea mult aerului curat de oras, asa ca in doua luni am scapat de parfumul otetit. Asta ar fi prima categorie de certati cu apa : aia care au fost invatati sa se spele odata pe saptamana si fac din dus o sarbatoare. A doua categorie o reprezinta aia care isi uita sosetele.

Astia sunt bombele chimice. Daca ai norocul sa locuiesti cu unul de asta trebuie sa iei masuri urgente altfel ti se cojeste varul de pe pereti si iti pica in cap. De obicei vin de acasa cu cate o pereche de sosete pentru fiecare zi a saptamanii si nu le spala decat cand ajung acasa. Iar tu mergi cu odorizantul dupa tine si te rogi sa nu se mai descalte.

Nu-i asa ca-i frumos??

Va pupa eu.

Anunțuri

Comments on: "Liber sa nu te speli…" (1)

  1. da e frumos 😀
    bine ca eu nu stau la camin :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: