Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Ce poti sa faci fara bani.

Ai putea incerca sa iti prinzi capul intre perete si usa de la dulap si sa il izbesti pana iti vin idei despre cum ai putea sa produci neste finante. Dar asta nu ajuta decat in cazul in care ai de gand sa scoti bani cersind cu capul bandajat…

Deci excluzi varianta asta. De fapt excluzi orice varianta care implica castigarea de bani. Asadar, ce mai ramane de facut cand nu ai bani de cheltuit?

  • Poti sa mergi o zi intreaga cu autobuzul fara bilet, iar cand te prind controlorii sa le razi in nas, fiindca nu ai cu ce sa le platesti, si nu ai nici buletin la tine. In timpul in care esti in autobuz poti sa iti folosesti sarmul si sa agati ceva. Orice atata timp cat inca nu are copii mai batrani decat tine.
  • Poti sa iti iei prietenii, sa mergi pe o banca in parc si sa incepeti sa faceti misto de tot ce puteti. Orice baba prea dreptunghica, orice frunza prea verde…orice poate fi subiect de misto. Cu putin talent si ceva imaginatie iese o dupa-amiaza bestiala. Credeti-ma am incercat…
  • Poti sa ceri tigari de la fiecare fumator care il vezi ca isi aprinde una. Dupa ce faci un pachet poti sa le schimbi pe bere (sau pe bani…cu care iti iei de baut). Apoi, te imbeti si incepi sa iti impartasesti ideile tale tuturor.
  • Poti sa iti faci blog…
  • Poti sa te impartasesti pe blat. Mergi la Biserica, spui pacatele, iar pe popa il lasi cu ochii in soare. Si te alegi si cu o gura de vin.
  • Poti sa mergi la scoala…
  • Poti sa cauti un televizor aruncat de italieni, sa il duci acasa, sa tragi neste curent ilegal „tzigan style” si sa pui o bucata de sarma luata dintr-un gard drept antena. Si dintr-o data esti mai informat, fara sa platesti nimic.
  • Poti sa participi la fiecare campanie publicitara si sa strangi doze de suc, prezervative, pliante, plicuri de ness…dupa care sa incepi sa le folosesti.

Voi mai aveti idei?

Va pupa eu…

Anunțuri

Comments on: "Ce poti sa faci fara bani." (1)

  1. datori

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: