Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Oare se copie?

Mai sunt cateva zile pana la Bac. Suficiente cat sa mai inveti ceva, inutile daca te crezi mare Einstein si tocesti de 1 an incoace. Morcovul prinde proportii, la fel cum prinde viteza si sporul cu care intorci foaia la mate sau romana.

Eu mai am un an pana la oroare. Asa ca imi permit un ochi obiectiv asupra unei situatii destul de maro. Fara indoiala, Bacul de anul asta e aiurea. Probe aruncate pe parcursul unui an, sportul eliminat din probe (avantaj pt grasani), amenintarea blocarii examenului…O totala NEBUNIE !

Dar uite ca se da. Si multa lume se intreaba, la fel ca in alti ani : O sa se poata copia? Pana la urma, sa poti copia la Bac, e ca si cum ti-ai distruge viitorul, ca si cum ti-ai trage un glont in cap cu buna stiinta. Sau nu?

Pai nu prea. Pentru ca facultatile din Romania iti dau posibilitatea sa iesi prost cu diploma. Asa ca Bacul n’ar mai fi asa un mare impediment daca esti molusca. Si se poate copia. Desi sincer, nu vad de ce ai mai avea nevoie. Pentru ca acum treburile se fac la o scara mult mai mare. Doar trebuie sa stii unde sa plasezi banul. Si nici nu mai stai cu stres.

Cat despre castile prea mici pentru a fi detectate, sau durerile care te apuca deodata la subiectul 2, Dumnezeu sa fie cu voi si fie ca cel mai gagiu sa treaca cu 5. Pentru ca nimeni nu are nevoie de oameni cu liceul facut, dar fara diploma de Bac luata. Facultatile au nevoie de bani, tara are nevoie de locuri de munca. Iar mintile stralucite o sa se gaseasca si altfel, nu in urma examenului de bacalaureat.

Si pentru cei care ii stiu…Bafta Sorine, ca ai invatat luna asta tata mai mult decat in toti cei 4 ani de liceu. Bafta Dutule, sa ajungi sa te mai imbeti si in camine studentesti ca aici ai facut-o destul. Bafta moldovenilor…sa va vad stomatologi si economisti.

Bafta la toti…nu ca ati avea nevoie !

Va pupa eu …

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: