Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Tenisul e tenis. Trebuie sa fie curat, elegant, gratios samd. Trebuie sa ai liniste ca jucator si trebuie sa fii civilizat ca spectator. Nu e ca la fotbal. Acolo spargi samantza si ii tragi un dumnezeu arbitrului sa te stie lumea ca esti ofticat. Daca esti mai aproape de teren, impingi si o flegma cu directie variata. „mai da’i in ‘zda masii, si asa castiga o carutza de bani”

Dar nu la fel faci in tenis. Acum, multi il considera vinovat pe Hanescu pentru idiotenia de aseara. Sa te iei la injuraturi cu spectatorii si sa ii mai si scuipi…nu e dovada de eleganta. Nici din partea lor, dar cu atat mai putin din partea ta. Iar sa inchei meciul doar fiindca nu suporti pe niste unii sa te urle la cap, ei bine asta e ceva ce afecteaza . In special pe jucator…

Ma doare la 14 metri in spate de reputatia Romaniei. Nu mai avem o reputatie buna in lume de foarte mult timp. Asa ca orice ai face in strainatate nu vei face decat sa schimbi felul in care suntem priviti…nu il vei inrautati. Suntem cunoscuti pentru ca am manca lebede in Austria, furam in Italia, si violam in restul tarilor. Voua va suna a reputatie?

Asta asa, doar ca sa dau si eu cu parerea la multii mancatori care sar in apararea tarii si il condamna pe Hanescu pentru ce a facut. Fiindca degradeaza imaginea tarii in lume...hai terminati-va..Nu e de aparat gestul lui Hanescu, ba mai mult, e de condamnat si el trebuie sa plateasca pentru ce a facut.

Si nu, nu tin cu Hanescu. Nu mi-a placut niciodata ca jucator, nu a avut niciodata performantele la care toti sperau de la el. E lent si pare comod in joc, iar psihicul lui lasa de dorit. E inchis in el, nu se bucura dar nici nu se supara…si asta e o prostie din partea lui. Fiindca ar trebui sa mai elibereze din presiunea pe care si-o creaza ..altfel da in clocot…

Si in incheiere, uitati ce zic cativa oameni din afara Romaniei despre gestul de aseara:

The official of the game is a moron. By not acting with energy at the first signs of turbulence, he accepted the insults and transformed the game into a low quality show. I don’t think the nationality of the actors is important here.


What a whiner…if Hane is bothered by his mother’s sickness…then he should NOT HAVE participated in the tournament. This player’s a disgrace to the sport of tennis. I hope he gets fined big time for idiotic tantrum. Weak-minded this Hane is.

Wow, is Wimbledon letting anyone with money into the courts to watch the game? Those kids wanted trouble, and they caused it. Of course spitting was wrong -very wrong- too, and I doubt they’ll ever let him back in the tournament.
Daca doriti o alta parere asupra incidentului…o gasiti pe blogul lui Arhi.
Va pupa eu…

Reclame

Comments on: "Oaia neagra a tenisului e romanca." (1)

  1. Unul din motivele pentru care joc tenis in loc de fotbal este ca tenisul este un sport decent si curat. Imbracamintea alba sugereaza ceva. Acel „ceva” nu se potriveste cu a scuipa si injura spectatorii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: