Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

O intrebare simpla. Ce alegi? O geaca din piele sintetica sau una naturala? Naturala? De ce, fiindca e de buna calitate nu? Si inspira prestanta pe care tu o cauti?

Pai nu e nici o problema. Omoram un animal si ti-o dam. Dar nu mai avem cand sa il omoram…tu vrei geaca cat mai repede. Nu’i nimic, il jupuim de viu. Doar nu e de parca ar fi cine stie ce fiinta rationala. Doar ca trebuie sa faci tu treaba asta…

Asta ar trebui sa fie propunerea fiecarei companii care omoara si tortureaza animale doar fiindca noi ne luam dupa moda.

Mai jos aveti trailerul si filmul „The earthlings” – Pamantenii. Un mod tulburator in care prezinta felul in care animalele sunt tratate la fermele si in institutiile care se folosesc de ele.

Va avertizez ca este extrem de socant, dar ca va va schimba mult perceptia asupra lumii. (daca sunteti sensibili, va rog eu nu mergeti mai departe.)


„Nu este destul ca animalele trebuie sa traiasca intr-o permanenta retragere din fata expansiunii si pogresului uman? Si pentru multe specii nu mai exista nici un loc unde se pot duce. Se pare ca soarta multor animale este ori de a nu fi dorite de oameni…ori de a fi dorite prea mult.


Suntem lorzi ai Pamantului purtand puteri ciudate ale terorii si ale milei in mod egal Dar fiintele Umane ar trebui sa iubeasca animalele la fel cum un intelept iubeste pe inocent, si cel puternic iubeste pe cel vulnerabil.


Atunci cand ne cutremuram in fata suferintei animalelor,acest sentiment vorbeste in numle nostru chiar si atunci cand il ignoram, si acei care considera dragostea fata de aceste creaturi ca fiind doar sentimentalism trec cu vederea o parte buna si importanta a umanitatii noastre.


Dar nu-l costa nimic pe om sa arate bunatate unui animal. De fapt este in natura noastra sa le oferim o viata fericita si o viata lunga.


Pe aceasta planeta exista 3 forte ale vietii: Natura, Animalele si Oamenii.
Suntem Pamanteni.
Faceti legatura.”

Aici gasiti si filmul intreg. Daca aveti inima puternica uitati-va.

Multumesc Cosmin

Reclame

Comments on: "Inca mandru ca esti om? Socant…" (2)

  1. (daca sunteti sensibili, va rog eu nu mergeti mai departe.)
    nah, am citit, da oricum am privit… akum pling 🙂
    da’ sa privesc filmul intreg, cred ca mi-ar ceda inima…
    nu am cuvinte…
    am in clasa fanatice ale brand-urilor celebre, blanurilor si pieilor naturale (deh, oameni cu bani). tare as vrea sa vad parerea lor 🙂

  2. Deci daca exista dumnezeu sa imi bag pula in el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: