Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

  1. S-a sinucis Madalina Manole – Nu ma bucur, nu imi pare rau. Am o repulsie fata de oricine care se sinucide. Daca ar fi dupa capul meu, as vota pentru donatii de viata de la sinucigasi la cei care se tin cu dintii de viata lor, asa putina, care le-a mai ramas.
  2. M-am ras cu pasta de ras. De la rusi ! – In lipsa a cativa lei in plus cu care sa imi iau un Jillete, pasta socialista a mers destul de bine. Mai rau cu mach3-ul care e departe de a fi confortabil. Face el ce face si lasa aratura in urma lui.
  3. Am muncit. –  Asa cum se cuvine. Aia care nu m-au vazut din iunie s-ar putea sa aiba un soc acum. Am inceput sa seman surprinzator de mult cu un tigan (rrom). Nuanta o am bine definita, parul e scurt..mai lucrez la vocabular.
  4. Am ramas fara tigari –  Ciudat cum tigarile tind sa dispara cu cat mai mult cu cat e mai cald afara. Relatie direct-proportionala destul de freaky.

Va pupa eu…

Anunțuri

Comments on: "De cand n-am mai scris pe blog." (1)

  1. […] De cand n-am mai scris pe blog. Mon Jul 19, 2010 11:05 am S-a sinucis Madalina Manole – Nu ma bucur, nu imi pare rau. Am o repulsie fata de oricine care se sinucide. Daca ar fi dupa capul meu, as vota pentru donatii de viata de la sinucigasi la cei care se tin cu dintii de viata lor, asa putina, care le-a mai ramas. M-am ras cu […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: