Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

…fiindca le urmaresc eu.

  • Grand DesignsDiscovery Channel – Emisiunea e prezentata de Kevin McLoud si prezinta traseul unor oameni ambitiosi care isi construiesc case impreionante de la zero. Si vorbesc de case de marimea unui mall, sau de case cu un design extraordinar. Atat prezentatorul cat si modul in care e realizata emisiunea e sublim.

http://www.channel4.com/4homes/on-tv/grand-designs/ – site’ul oficial

  • Medicii Kanal D – Poate singura emisiune cu potential de la canalul turcilor. Prezentatorii sunt Dinu Maxer si o tipa foarte buna draguta. Spre deosebire de alte emisiuni care iti vorbesc de boli asta are avantajul de a fi foarte bine documentata. Dezavantajul ar fi ca gazdele emisunii sunt tamaie in medicina, desi Maxer se lauda cu ceva facultate facuta.

http://www.medicii.tv/

  • In gura preseiAntena 3 – Unul dintre putinii oameni din Romania care poate sa faca o emisiune geniala doar vorbind de unul singur e Mircea Badea. E inteligent, e ascutit si are niste convingeri foarte adanc inradacinate.

http://ingurapresei.antena1.ro/

  • Pe BuneSportRo – Fotbalul privit din perspectiva lui Banciu si Mironica. Cel din urma e vocea meciurilor de tenis si al jocurilor din Champions League, un fel de Topescu al vremurilor noastre. Banciu e ziaristul cel mai carismatic din industria sportului. Modul in care fac cei doi emisiunea e absolut genial.

http://www.sport.ro/pe-bune

  • Top GearDiscovery Channel – Some say he has titanium ears, some say he has a brain bigger than a whale. All we know is he’s called The Stig. Se iau 3 prezentatori cu personalitati complet diferite si se pun laolalta. Rezultatul e cea mai buna emisiune auto din lume, urmarita de cateva sute de milioane de oameni.

http://topgear.com/

Va pupa eu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: