Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Mergeam pe jos. Ca orice mers si in cazul meu se desfasura dupa tiparul „pas, pas, privire inainte, pas…”. La un moment dat din spatele meu se aude un urlet. Nu un raget distinct, ci un cuvant. „Saraciee !!”.

Bai ce dracu’? Stiam ca nu am nici o haina de firma pe mine, nici un gucci, nici o camasa Hugo Boss, dar chiar sa ies atat in evidenta nu credeam. Ma intorc si vad un gagiu de inaltimea unui castravete cu destul gel in cap cat sa cimentuiesti un zid. Si nu se uta la mine, ci undeva la un alt castravete blocat in trafic care nu ezita sa ii raspunde prompt.

– Ce e baa miloguleee?

– Vino in ‘zda matii mai repede stai dupa toti mortii?

Si omul se conforma. Si incepe sa se impinga, si pardon in dreapta si  in stanga, fara se il mai doara pe el ca aia din fata lui nu mergeau incet din lene. Mai calca el pe vreo doi pe picioare, mai da vreo doua coate si ajunge  castravetele nr 2. fata in fata cu o babuta.

Nu avea mai mult de 1.70 m baba, iar pe deasupra mai cara si o papornita cu ea. Ghinionul ei era ca o luase pe contrasensul valului de oameni. Si se intalneste cu cocalarul care se zbatea ca pestele in desert sa intalneasca pe celalalt.

– Hai mamaie muta hoitul ca am treaba.

Doar ca mamaia se vedea ca nu a fost prea sfanta la viata ei. Asa ca ii arunca o privire sadica oligofrenului si raspunde scurt.

– Bai, animalule ai ajuns mare cat un plop si nu te duce capul sa ma lasi pe mine se trec prima? si ia bastonul in care se sprijinea si apasa cat poate ea de tare pe pantof, luandu’si demaraj pe langa cocalar.

Iar asta ramane ca in tren, cu piciorul facut praf si cu o groapa cat o galeata in pantof.

Ce am invatat azi : In ziua de azi nici sa fii cocalar nu mai e sigur in tara asta.

Va pupa eu !

Anunțuri

Comments on: "Si cocalarii plang cateodata." (1)

  1. […] Si cocalarii plang cateodata. Mon Aug 30, 2010 13:46 pm Mergeam pe jos. Ca orice mers si in cazul meu se desfasura dupa tiparul “pas, pas, privire inainte, pas…”. La un moment dat din spatele meu se aude un urlet. Nu un raget distinct, ci un cuvant. “Saraciee !!”. Bai ce dracu’? Stiam ca nu am nici o haina de firma pe mine, nici un […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: