Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Conviction

O dramă puternică ce atinge niște idei copleșitoare pentru fiecare dintre noi.O greșeală enormă am făcut privind-o : am vizionat-o cu mari pauze,iar asta a făcut mai puțin interesant.Am considerat filmul ca unul ieftin ce nu face de privit și l-am vizionat doar că nu aveam ce privi,în fine mi-a plăcut, însă nu cred că-l voi reviziona.

Este o dramă despre cum se înșeală sistemul de drept și ce e mai important despre cum omul jertfește totul ce îi este mai drag pentru a instaura dreptatea și pentru a-și ajuta aproapele.

Nu pot să spun că e imprevizibil însă filmul ma ținut cu sufletul la gură,nu găsesc cuvîntul potrivit pentru a caracteriza acest moment.Filmul este despre credința omenească despre stabilirea unui țel în viață și atingerea apogeului.Film despre valorile familiale despre cum trebuie de le păstrat –  inspiră admirație către personajul principal Betty Anne.

Nu pot să nu menționez jocul actorilor și în special al lui Hilary Swank,am cunoscut-o în „Million Dollar Baby ” , P.S. I Love You”  și „The Black Dahlia” am rămas impresionat și mulțumit de ceea ce a oferit în „Conviction” la același înalt nivel la care am cunoscut-o.

Nu este genul de filme cu acțiune e mai mult ceva psihologic și real,e pe baza evenimentelor reale ce a fost ,pentru mine,cireașa de pe tort cînd a fost anunțat acest lucru în final.

Conviction” este un film dramatic incredibil de interesant, despre evenimente reale ce ar  cutremura pe oricine ar privi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: