Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Poti spune „dragoste”?

autor: Molan Diana

Nu este dificil! Nici o boala nu este mai grava decat atunci cand suferi din dragoste. Nici o usa nu ti se va deschide daca nu iubesti cu adevarat. Nici macar un pod nu este indeajuns de solid pentru ca oamenii sa poata trece pe el cum este dragostea dintre noi. Nici un perete nu este suficient ca dragostea sa nu se arunce pe jos. Nici un pacat nu va rascumpara dragostea. Nu face nici o diferenta profunda pe probleme intre tine si iubire. Niciodata nu trai fara speranta si nu fi niciodata confuz! Oricat de mare este greseala, iarta caci o realizare suficient de miraculoasa pentru iubire, va dizolva totul. Numai daca ai putea iubi destul, te-ar face cel mai fericit si cel mai puternic din lume. Nu exista nici o dificultate ca dragostea sa nu va cucereasca. Aici sunt doar eu. Dragostea implica un ”eu” cat si un ”tu”, intr-un cuvant”noi”. Implica atat fericirea cat si suferinta, pentru ca noi ne-o motivam asa. Exista doar un singur fel de dragoste.
Nimeni nu ma iubeste! Multi gandim in acest mod si aceasta, desi se vorbeste mult, nu stim ca exista destule manifestari de dragoste in jurul nostru.
Ce este dragostea? Un sentiment, o pasiune. Un élan frenetic, irezistibil catre celalalt ,catre Divin, o aspiratie de complementare, o dorinta? O plentitudine, un fenomen de fericire, o contaminare euforica? Fara iubire ,fara compasiune si fara pace interioara o fiinta nu poate fi niciodata fericita. Fara iubire chiar si cerul este un infern. A refuza iubirea inseamna in realitate a refuza energia atotputernica universala a lui Dumnezeu. In loc sa iubesti putin este infinit mai bine sa iubesti mereu si fara masura.

In iubirea paradisiaca nu esti nici iubitul si nici iubita, esti insasi dragostea profunda si inaltarea dintre cei doi. Atingerea pasionala a buzelor releveaza paradisiace secrete pe care limba nu le poate rosti. Dumnezeu exista. El este pretutindeni.

El este intotdeauna cu mine, cu tine, cu noi toti. Cei care se iubesc profound,unindu-si plini de transfigurare trupurile, isi unesc totodata, in felul acesta si sufletul. Vorbele duioase pe care cei care se iubesc si le spun unul altuia sunt dupa aceea adapostite in sfera cea tainica a cerurilor. Ulterior, intr-o zi,ele vor cadea precum ploaia peste cei indragostiti si in felul acesta taina lor va creste paradisiacal peste lumi. Descoperiti-va drumul!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: