Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

MOni + Iri. Thriller.

A fost odata pe un taram indepartat, ca nici americanii nu puteau ajunge la ei cu rachetele, un rege. Il chema Irinel, un om ingramadit, mic la stat si mic la sfat, dar care intrase rege dupa ce oferise la tarani galeti si prosoape ca sa il voteze in alegeri. Da…in taramul asta regele e ales prin vot.

Si viata era minunata pentru regele nostru, dar avea si el un of. Era impotent. Pe vremea cand era inca tanar si păştea unicornii pe islaz fumase tigari fara filtru. iar acum se simteau efectele. Dar el isi dorea o fata neaparat, asa ca merse el la un centru pentru copii autisti si o alese pe cea mai inalta pe care o gasi. Vroia sa compenseze…

O chema Monica, dar el ii schimbă numele. De-acum incolo avea sa o cheme Fata Lu’ Regele. Si era proasta saraca…nu stia sa faca nimic. Asa ca regele o lua si incepu sa o invete cum sta treaba la Palat. Ii luase haine, ii dadea bani sa mearga in Bamboo, ii luase si sofer…doar ca sa fie sigur ca nu trebuie sa schimbe masina saptamanal.

Doar ca fata se cam plictisise de regele pitic. Vroia si ea aventura, vroia sa plece de acasa sa vada cum e viata in alta parte, dincolo de Taramul Lu’ Regele. Incepuse prin a se iubi cu soferul. Si se potriveau de minune…amandoi cu suficienti neuroni cat sa maraie inteligibil.

Doar ca educatia Fetei Lu’ Regele incepuse sa dea roade. Rand pe rand neuronii din capul ei ieseau din coma si incepeau sa functioneze. Deja soferul nu mai era bun pentru ea…vroia aventuri adevarate, cu barbati educati si inalti si bruneti cu ochi caprui.

Doar ca regele nu vroia nici in ruptul capului sa o piarda pe Fata Lu’ Regele. Imbatranise si el si se astepta ca ea sa ii aduca o cana cu apa la batranete. Investise suflet si pasiune in ea si acum spera ca va fi rasplatit.

Dar autistul autist ramane. Fata Lu’ Regele isi lua bagajele si pleca in strainatate fara sa se mai uite inapoi. Isi schimba numele in Monica si incepuse sa traiasca o viata noua la Milano.

P.S Inspirat dintr’un caz real, drama sotilor Columbeanu.

  • acum, dupa atata timp, Monica e tot la Milano unde suge tot ce ii pica in mana, doar cat sa isi permita haine de firma;
  • Regele nu mai e rege.De fapt nu mai este deloc. A facut indigestie de la lapte de unicorn si a decedat.
  • Unicornul cu pricina a ajuns Ministru de Interne.

Va pupa eu !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: