Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Daca ii spui unui barbat ca e greu sa fii femeie nu te crede. Sau te crede, dar nu poate sa recunoasca. Daca ar stii toti barbatii ce inseamna sa fii femeie…dar habar nu au.Sa fii femeie inseamna sa ai taria de a accepta ca pentru tine timpul trece mult mai repede, ca tot ceea ce iti ramane este de fapt ceea ce ai fost candva.

Sa fii o doamna, o amanta, o mama, un copil, o fiica, o scorpie, orice este cazul pentru a simti ca esti femeie. La un moment dat insa, toate aceste flashuri se amesteca, toate aceste masti se imprastie si nu mai ai nevoie de ele pentru ca nu te mai ajuta la nimic si nu iti mai folosesc. Iar in acel moment ramai cu tine. Fumezi o tigara, lasi gandul sa aiureze liber si nestingherit si iti dai seama ce obositor e sa fii femeie, ce inutil este sa incerci si sa obtii o imagine pe care ai construit-o cu atata perseverenta.

Femeia pe care ai cladit-o se uita la tine si tu nu o mai recunosti. Nu o mai vrei. Pentru un moment, unul scurt nu o mai vrei. Pentru un moment vrei doar sa fii om. Dar momentul trece si stingi tigara grabita. Nu ai timp de regrete sau de intrebari. Timpul trece, iar inaintea ta se deschide, inevitabil, o viata de femeie…

P.S.-felicit toate femeiele, fetele si domnitele ,care au suflet de femeie cu ziua dedicata lor 8 MARTIE

Anunțuri

Comments on: "O zi obisnuita compusa din 24 de ore" (2)

  1. Bagabontul said:

    Se amestecă caracterele și la final creează o ființă…una imperfectă ca om, dar perfectă ca femeie.

  2. Un mesaj cu un continut profund pentru fiecare femeie cred eu, iti multumesc pentru aceste cuvinte sincere dedicate fiecarei. De ar fi mai multi barbati astfeli, dar nu aceeasi felicitare banala repetata ocazional, cu urari de fericire, iubire, sanatate si bani. Inca odata multumesc=))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: