Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Mi-am dat seama de ceva vazand revolutiile starnite de greci cu ocazia votului pachetului de austeritate…trebuie sa fie al naibii de grea viata de jandarm.

Daca privesti din punct de vedere al unuia care sta toata ziua la birou, jandarmul e norocos. In fond, lumea nu are chef sa se ia la bataie in fiecare zi. Iar atunci cand o face, nu are program fix si renunta destul de repede.

Dar totusi…cati dintre voi ar avea curajul sa imbrace o vesta, sa ia un baston in mana si sa infrunte o multime de frustrati, drogati, cretini care sunt gata sa te omoare doar fiindca faci munca pentru care esti platit. In orice moment poti ramane singur si sa te trezesti inconjurat de 3 maniaci care sa te loveasca de sa te bage in coma. In cazul asta, salariul, oricare ar fi el, se mai justifica?

Il mai tineti minte pe jandarmul care a fost lovit cu un lant sau o caramida de un suporter? Nu a fost vina lui ca un dobitoc era prin preajma.Avea o sotie, avea copii destul de mari incat sa inteleaga. Dar daca nu ar fi inteles, ce le-ar fi spus mama lor? Tati e in coma fiindca a luat o caramida in cap la servici…

Personal, cred ca jandarmii ar trebui priviti cu mai mult respect…nu sunt multi care sa aiba curajul necesar unui jandarm ce trebuie sa tina piept tuturor dementilor.

Just sayin’…

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: