Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Renumărarea s-a încheiat: PCRM deține majoritatea în CMC

Un milion de lei s-au cheltuit pentru această renumărare ca în final să nu să se schimbe nimic.Genial! Pot spune că sunt banii mei, banii cetățenilor, bugetul de stat.

Le spun tuturor ciumpalacilor, țăranilor și muiștilor care au votAt comuniștii, nu scăpăm de comunism băă degrabă.NU scăpăm de mizerie, e greu atît timp cît o să avem în țară imbecili care mai cred în seceră și ciocan, în socialism și în promisiunile lor utopice (greșesc: defapt toate partidele politice fac promisiuni iluzorii și în cel mai bun caz provizorii).

Partea proastă este că nu joacă ei rolul de uscăturilor în pădure, ei sunt pădure sunt mulți (juma’ de Chișinău, vorbind doar de capitală).

Pot îndreptăți PL-ul ce au solicitat această renumărare da, e mai bine să verifici cînd pui totul pe ultima carte…dar un milion de lei, mammmăăăă.Cu un milion de lei emigram dracului din țara asta plină de cretini și nu mă uitam în spate.

Avem sindromul miesămifiebinederestumădoare-nbarbă și ne mai supunem la zicala Scopul scuză mijloacele, indiferent cum comunist, democrat, cerșetor, strîng rahat sau slugă la altu’ ,să am bani – ăsta e scopul suprem, asta ne e motivația, ĂȘTIA SUNTEM NOI.

Îmi spun în fiece dimineață să nu mai citesc nici o știre, nici o bîrfă, nimic, e greu, e foarte greu cînd ești înconjurat de tîmpiți.Sfatul e să nu ne lăsăm în baza celor președintelui,parlamentului,guvernului și toată imitația de democrație din Moldova, ci să facem noi ceva iar de ei pur și simplu să uităm că există.Țara asta e dusă naibii demult, de doi ani  nu avem președinte (dacă era se schimba ceva? Rs: Nu.).E greu să vorbești despre politică, mai ales cînd nu știi nimic și mai ales în Moldova.

Ceau ceau.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: