Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Dansul in club

Fara alte introduceri, dansul in club nu este unul si acelasi, difera de la o persoana la alta in functie de statutul ei social. Asadar:

1.Cei singuri:

A.El:  Cei singuri pot fi foarte usor de recunoscut dupa dans. Astfel, barbatul inca necuplat va dansa pe o suprafata ce face de rusine Casa Poporului. Miscari simple sau care implica rotiri, imbarligari, el nu se va da de la nimic inapoi chiar daca risca sa se faca de ras. Singura limita ii este impusa de gradul de betie in care se afla.

B.Ea: La fel de dezinhibate ca si barbatii necuplati, femeile se rezuma la un spatiu mult mai mic de dans, un hectar fiindu’le perfect de ajuns. Miscarile implica unduiri lascive sau provocatoare ce au ca scop atragerea atentiei celor de la 1.A. Strategia merge de fiecare data…

P.S. Da, stiu ca in club mergi ca sa te distrezi nu ca sa faci barbatii sa baleasca…

2.Cuplurile:

  1. El: De nerecunoscut, barbatul cuplat danseaza un soi de hora “stanga unu, drepata doi” modificata, cu o mana in aer si cu alta pe iubita. Astfel, acesta poate dansa o noapte intreaga pe un metru patrat. Accesoriul nelipsit este mana in aer, astfel ca daca fumeaza o tigara o fumeaza cu cealalta mana…
  2. Ea: In ciuda partenerului, va dansa in acelasi mod ca atunci cand era singura…sa stie ea ca inca mai poate atrage priviri.

 Va pupa eu…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: