Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Ces amour là

Astăzi la cinematograful Gaudeamus din Chișinău a avut loc inaugurarea festivalului filmului francofon cu ocazia săptămînii francofone în Moldova.
A fost proiectat filmul Ces amours-là  regizor și scenarist fiind Claude Lelouch, cîștegător a mai multor premii în domeniul cinematografie – mai remarcante fiind Palme d’Or și César.

La inaugurare a fost prezent Laurent Couson, actorul principal masculin din film și autorul superbei coloane sonore din film.Filmul a fost filmat în București.

Ces amours-là e un film complex care atinge foarte multe teme, cum ar fi: dragostea, războiul, viața și moartea, filmul.E complex nu?

Au fost și momente comice, a fost multă dramă, momente de emoții puternice.După cum am spus mai sus, sunt foarte multe teme atinse și cred că e imposibil ca oricare spectator să nu găsească ceva personal în film sau măcar ceva ce l-ar interesa.
Pentru Laurent Couson e primul film, el e muzician, compozitor, aranjor și acum actor, am fost plăcut impresionat și mulțumit de cum a interpretat rolul.

Tema mare a filmului e dragostea, mai precis greșelile pe care le comitem cînd suntem îndrăgostiți, dar depășește foarte puțin celelalte teme sus numite, deci nu ve-ți observa exces de această idee în film.

A creat un plus enorm pentru mine faptul că a fost astăzi și L. Couson în sală, iar la finalul filmului a ieșit la o rundă de întrebări cu publicul, ceea ce a fost excepțional, el fiind un tip foarte plăcut, deschis și jovial. Mi-a plăcut.Sala a fost plină, au stat și în picioare vreo 25-30 persoane.

Recoman filmul, a fost ceva senzațional să privești filmul apoi să participi la dialog cu actorul principal.

Anunțuri

Comments on: "Ces amour là" (2)

  1. unde pot gasi dvd-ul cu filmul ces amours la,mi-as dori foarte mult sa fac rost de el

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Nor de etichete

%d blogeri au apreciat asta: