Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Atunci cand sustin o echipa, un om ce se dedica pentru ceva imi place sa il sustin neconditionat. Chiar daca a fost candva un campion, iar acum se zbate sa revina eu il voi sustine fiindca am vazut ce poate si stiu ca poate ajunge din nou la fel de sus. De asta sunt Rapidist !

Lucian Bute a avut aseara primul meci dupa ce a fost invins de Carl Froch (Froci?). Si n’a mai castigat romanul nostru in 4 reprize printr’un KO megahiperfantastic. A castigat, saracul, fasait la puncte. Cica daca aveau arbitrii dioptriile la zi acum umplea batiste cu lacrimi de jale. Ma abtin sa comentez prestatia lui, pentru simplul motiv ca nu ma pricep la box.

Dar au sarit romanii, acesti viteji acizi ai commentului pe Facebook. „Pai cum ba, s’a cacat pe el sa-l bata pe asta si vrea sa castige cu Froci?Pai ii zboara ala mucii pe ring, ii dezleaga sinapsele de la cati pumni ii da!”

Aceeasi romani care la meciul cu Mendy clipeau cu masura sa nu piarda KO-ul lui Bute. Asta ma deranjeaza !

Atunci cand avem un campion, tindem sa il ridicam in slavi pana la Dumnezeu. Nu este altul mai tare in instrument ca al nostru, poate sa vina oricine ca al nostru e miezul. Or mai fi si contra, asta e normal, dar ei nu se arata, tin in ei si asteapta intr-un con de umbra. Si apoi ia bataie campionul nostru. Pai sa vezi atunci revolta, de fapt e revolutie de-a dreptul.

De unde pana atunci nu vedeai unul care sa strige impotriva campionului acum se pravalesc toti ca o avalansa iscata din senin. De unde pana atunci abia vedeai doi – trei care ciripeau acum rabufnesc toti deodata si is varsa naduful de parca i-ai fi injurat de mama.

„Pai tu esti campion ma? Te-a batut ala, nici n-ai clipit ba ! „

Dar toti cei care critica uita ca:

  • doar fiindca acel om s-a nascut in Romania, nu inseamna ca este campionul „nostru”. de altfel daca ramanea aici probabil ca nici nu ajungea la nivelul la care este. Asadar nu ne este noua dator cu nimic, nici cu victoria, nici cu gloria. Da’ ii placea cand il sustineau toti nu?” . Da, dar o persoana cu caracter il va sustine si atunci cand pierde, fiindca sustine omul, nu campionul.
  • acel campion a muncit mii sau chiar zeci de mi de ore ca sa ajunga acolo unde este acum. Atunci cand tu cu tovarasii tai ieseati la o bere el era in sala de antrenament muncind, tragand pentru propriul vis. Si te intreb eu, tu cat ai muncit ca sa iti vezi visul implinit? Iti zic eu ca daca ai fi muncit macar un sfert ai fi apreciat si ai fi inteles ca uneori campionii mai si cad. Si depinde doar de ei daca revin mai puternici.

Mi-e sila !

 

Lasă un comentariu

Nor de etichete