Dream like you'll live forever, live like you'll die today.

Recunoaste ca si tu, ca tot romanul de buna intentie, vrei sa ajungi acasa, sa deschizi laptopul si sa vezi un film bun. Ti l-a recomandat vecinul, colegul, amanta si nu ai chef sa astepti pana il difuzeaza Pro TV-ul (nu mai zic de antena si altele,unde trebuie sa ai un fetish pentru antichitati ca sa urmaresti filmele lor). Asa ca intri in Google si scrii „nume film x online x subtitrat”. Si il gasesti mereu. La o calitate care iti creste dioptriile.

Sau poti incerca Popcorn Time. Un program destept care descarca filmul de pe torrent pe masura ce tu il urmaresti. Poti alege chiar sa il salvezi, altfel se sterge din calculatorul tau odata ce il inchizi. Da, trebuie sa il descarci, dar are interfata in limba romana, deci nu mai stai cu dex-ul langa tine. Si te momeste de la inceput cu toate filmele pamantului, la care poti sa vezi de la inceput trailerul si nota de pe imdb.

A, soc soc soc, au si seriale. Da, inclusiv serialul ala obscur pe care il tot prezinti prietenilor ca fiind the new shit, doar ca sa te dai hipster. Sau anime-ul ala la care te uiti cand esti singur acasa…este si ala. Si majoritatea au subtitrare in romana si calitate 1080p. Singura problema e ca nu au chiar toate subtitrare. Inglish much?

Lasă un comentariu

Nor de etichete